Türkgün | Futbol | A Milliler hazır

A Milliler hazır

Uluslar B Ligi’ndeki son iki maçından ilkini yarın Galler ile oynayacak A Milli Futbol Takımı, Riva’daki hazırlıklarını tamamlayarak bugün maçın oynanacağı Kayseri’ye gidecek.

Uluslar B Ligi’ndeki son iki maçından ilkini yarın Galler ile oynayacak A Milli Futbol Takımı, Riva’daki hazırlıklarını tamamlayarak bugün maçın oynanacağı Kayseri’ye gidecek.

KAYNAK: Haber Merkezi

A Milli Futbol Takımı yarın Galler ile oynayacağı maç için TFF Riva Hasan Doğan Milli Takım Kamp ve Eğitim Tesisleri’n deki hazırlıklarını bugün tamamlayacak.

HEDEF A LİGİ

Uluslar B Ligi 4’üncü grupta ada ekibiyle liderlik maçına çıkacak milliler, 11.00’de basına kapalı olarak gerçekleşecek taktik antrenmandan sonra özel uçakla Kayseri’ye geçecek. Kayseri’ye gittikten sonra maçın oynanacağı Kadir Has Stadı’nda kısa bir yürüyüş yaptıktan sonra, maç için dinlenmeye çekilecek. Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde hazırlanan kırmızı beyazlılar, Galler’i yenerek A Ligi’ne çıkmak için ter dökecek.

DENİZ DE SAKATLANDI

A Milli Futbol Takımı’nın kadrosuna ilk kez çağrılan Deniz Gül, son antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkartıldı. TFF’den konuyla ilgili, “Milli Takımımızın antrenmanında sağ kalçasından sakatlık geçiren hücum oyuncumuz Deniz Gül aday kadrodan çıkarılırken, yerine İspanya’nın Getafe takımında forma giyen Bertuğ Yıldırım kadroya dâhil edildi” açıklaması yapıldı

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...