Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda oynanan mücadelede 1 puan aldıklarını belirten Pereira, sonucun kendilerini tam anlamıyla tatmin etmediğini söyledi.
Karşılaşmayı değerlendiren Pereira, iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını vurgulayarak, “Zor bir maçtı. Genel olarak Gaziantep bizden daha iyi oynadı. Dürüst olmak gerekirse rakibimiz daha iyiydi ama daha net pozisyonları biz bulduk” dedi.
“MİLLİ ARA BAHANEMİZ OLAMAZ”
Aldıkları 1 puanın önemli olduğunu ifade eden Pereira, “Bugün 1 puan aldık ama bu sonuçtan memnun değiliz. Daha iyi olabilirdik, maçı kazanabilirdik. Yine de ilerisi için bu 1 puan önemli” diye konuştu.
Savunmada yapılan hatalara da değinen Pereira, yedikleri golü kabul edemeyeceklerini belirterek, takımın genel performansından ise kısmen memnun olduğunu dile getirdi.
Milli aranın ardından odak kaybı yaşanabileceğine dikkat çeken Pereira, “Bahanemiz olamaz. İyi döndüğümüzü düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Bir sonraki hedeflerinin Trabzonspor maçı olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, “Bu maçı kazansaydık Gaziantep’i geçecektik ama olmadı. Şimdi önümüzdeki maça odaklanacağız” diyerek sözlerini tamamladı.