Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu öne sürülen Aleksey Batrakov'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.
Lokomotiv Moskova forması giyen 21 yaşındaki orta saha, Rusya Kupası'nda Rostov ile oynanan karşılaşmayı tribünden takip ederken Lokomotiv Moskova taraftarlarının yanına gitti.
"Büyük ihtimalle Galatasaray'a transfer olacağım"
Batrakov, taraftarlara yaptığı açıklamada Galatasaray'a transfer olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.
Rus futbolcu, "Öncelikle, Galatasaray'a büyük olasılıkla transfer olacağımı bilmenizi istiyorum. Kariyerimde her zaman en büyük hedefim bir Avrupa takımında forma giymekti. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yer alıyor ve ben de orada olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.
Geçen sezon 28 gole katkı
Batrakov, bu sezon Lokomotiv Moskova formasıyla çıktığı 5 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.
Genç futbolcu, geçtiğimiz sezon ise 36 karşılaşmada 17 gol ve 11 asistlik performans sergileyerek 28 gole doğrudan katkı sağladı.
Lokomotiv Moskova'da 84 maç
2023-2024 sezonundan bu yana Lokomotiv Moskova forması giyen Batrakov, Rus ekibinde çıktığı 84 maçta 34 gol attı.
21 yaşındaki orta saha oyuncusu, Rusya Milli Takımı'nda da forma giyiyor.