Türkgün | Futbol | Ali Şansalan, Sivasspor - Beşiktaş maçında 16. kez düdük çalacak!

Ali Şansalan, Sivasspor - Beşiktaş maçında 16. kez düdük çalacak!

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak Sivasspor - Beşiktaş maçının hakemi Ali Şansalan, kırmızı-beyazlı takımın 16. kez maçını yönetecek.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak Sivasspor - Beşiktaş maçının hakemi Ali Şansalan, kırmızı-beyazlı takımın 16. kez maçını yönetecek.

MUHABİR: Burcu Öner

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Maç, Sivasspor'un sahasında oynanacak ve hakemlik görevini Ali Şansalan üstlenecek. Ali Şansalan, Çanakkale Bölgesi hakemlerinden biri olup, Sivasspor'un 16. maçında düdük çalacak.

Ali Şansalan'ın Sivasspor Performansı

Ali Şansalan'ın yönettiği 15 maçta Sivasspor, 7 galibiyet elde etti ve 3 kez berabere kaldı. Diğer yandan, kırmızı-beyazlı ekip 5 maçta mağlubiyet yaşadı. Şansalan, bu sezon Sivasspor'un Göztepe ve Samsunspor maçlarında da görev aldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...