Türkgün | Futbol | Antalyaspor'da Osman Özköylü dönemi başladı! Sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı

Antalyaspor'da Osman Özköylü dönemi başladı! Sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı

1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktörlük görevi için Osman Özköylü ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Özköylü, kırmızı-beyazlı ekibin yeniden Süper Lig'e yükselmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktörlük görevi için Osman Özköylü ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Özköylü, kırmızı-beyazlı ekibin yeniden Süper Lig'e yükselmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

MUHABİR: Ali Öncü

1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktörlük görevine Osman Özköylü'yü getirdi. Tecrübeli teknik adamla sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Osman Özköylü için kulübün Döşemealtı ilçesinde bulunan Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

"Süper Lig'e çıkarsak birlikte devam edeceğiz"

Törende konuşan Antalyaspor Başkanı Mustafa Ergün, lige talihsiz puan kayıplarıyla başladıklarını belirtti.

Osman Özköylü'nün ligi bilen ve tecrübeli bir teknik adam olduğunu ifade eden Ergün, "Sezon sonuna kadar anlaşma imzaladık ama kendisine sözüm var. Süper Lig'e çıkarsak birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Özköylü: Antalyaspor'un burada olması talihsizlik

Antalyaspor'da görev yapacağı için mutlu olduğunu belirten Osman Özköylü, kırmızı-beyazlı kulübün Türk futbolunda önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Özköylü, "Antalyaspor'un bu noktada olması bir talihsizlik. Bir an önce bu kulübün olması gereken Süper Lig'e çıkması için elimizden geleni yapacağız. Bunu şehirle, camiayla, taraftarla birlikte hareket ederek yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bazı değişiklikler yapmamız lazım"

Takımda bazı sıkıntıların bulunduğunu bildiğini belirten Özköylü, oyuncu grubunun potansiyeline güvendiğini dile getirdi.

Tecrübeli teknik adam, "Belli mevkilerde sıkıntılarımız var. Çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Maçları izledim. Yabancı oyuncuları da izledim. Hepsi hakkında bilgi sahibiyim. Potansiyelli, iyi bir oyuncu grubu var. Buraya inanarak, başarılı olacağımıza güvenerek geldim. Oyun anlamında bazı değişiklikler yapmamız lazım. Tecrübemizi, bilgi birikimimizi Antalyaspor için harcayacağız. Hepimiz için hayırlı olsun." diye konuştu.

10 futbolcu basına tanıtıldı

İmza töreninde daha önce sözleşme imzalanan Fotis Pseftis, Ömer Faruk Beyaz, Arif Kocaman, Nuno Da Costa ve Samet Yalçın da basına tanıtıldı.

Altyapıdan yetişerek profesyonel sözleşme imzalayan Mevlüt Şimşek, Arda Altun, Hasan Ürkmez, Ensar Buğra Tivsiz ve Batuhan Eroğlu da törende yer aldı.

Başkan Mustafa Ergün, yeni transferlerin Antalyaspor'a önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...