Türkgün | Futbol | Atletico Madrid, Espanyol karşısında geriden gelip kazandı: Lookman parladı

Atletico Madrid, Espanyol karşısında geriden gelip kazandı: Lookman parladı

LaLiga’nın 25. haftasında Atletico Madrid, sahasında konuk ettiği Espanyol’u 4-2 mağlup etti. 1-0 geriye düşen Madrid ekibinde Ademola Lookman, çıktığı 6. maçta 4. golünü kaydetti.

LaLiga’nın 25. haftasında Atletico Madrid, sahasında konuk ettiği Espanyol’u 4-2 mağlup etti. 1-0 geriye düşen Madrid ekibinde Ademola Lookman, çıktığı 6. maçta 4. golünü kaydetti.

MUHABİR: Ali Öncü

LaLiga’nın 25. haftasında Atletico Madrid, Wanda Metropolitano’da Espanyol’u ağırladı. Ev sahibi ekip, geriye düştüğü karşılaşmayı 4-2 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı.

Mücadeleye hızlı başlayan Espanyol, 6. dakikada Jafro Carreras’ın golüyle 1-0 öne geçti. Atletico Madrid bu gole 21. dakikada Alexander Sörloth ile yanıt verdi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda baskısını artıran Madrid temsilcisi, 49. dakikada Giuliano Simeone ile öne geçti. 58. dakikada Ademola Lookman farkı ikiye çıkarırken, Nijeryalı oyuncu takımıyla çıktığı 6. maçta 4. kez fileleri havalandırdı. 72. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Sörloth, skoru 4-1’e taşıdı. Konuk ekip 80. dakikada Edu Exposito ile farkı azaltsa da mücadele 4-2 sona erdi.

Bu sonuçla Atletico Madrid puanını 48’e yükseltti. Diego Simeone’nin öğrencileri, 24 Şubat’ta Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge’ü ağırlayacak. 35 puanda kalan Espanyol ise ligde 1 Mart’ta Elche deplasmanına çıkacak.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...