Türkgün | Futbol | Başakşehir'de Nuri Şahin Fenerbahçe mağlubiyetini değerlendirdi: "Hak edilmiş mağlubiyet"

Başakşehir'de Nuri Şahin Fenerbahçe mağlubiyetini değerlendirdi: "Hak edilmiş mağlubiyet"

Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Fenerbahçe yenilgisi sonrası konuştu. Genç teknik adam “Hak edilmiş mağlubiyet.” yorumunda bulundu.

Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Fenerbahçe yenilgisi sonrası konuştu. Genç teknik adam “Hak edilmiş mağlubiyet.” yorumunda bulundu.

KAYNAK: İHA

Süper Lig’in 32. haftasında Başakşehir, deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Nuri Şahin, mücadeleyi değerlendirdi.

“Hak edilmiş mağlubiyet”

Maça iyi başlayamadıklarını belirten Şahin, “Hak edilmiş mağlubiyet. İlk 5 dakika fena değildik ama sonrasında normal oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Bu tarz maçlarda anları çok iyi oynamanız gerekiyor. Biz o anlarda yanlış kararlar verdik” dedi.

“Top kayıpları pahalıya mal oldu”

Karşılaşmada yapılan hatalara dikkat çeken genç teknik adam, “3 defa kaptırdığımız toplarda gol yedik. Bu seviyede bu hataların bedeli ağır oluyor” ifadelerini kullandı.

“Avrupa için mücadele sürecek”

Avrupa kupaları hedefinin devam ettiğini vurgulayan Şahin, “Elimizdeki büyük avantajı Göztepe’ye vermiş olduk. Ancak kalan haftalarda şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Önümüzde çok zor bir maç var. Fenerbahçe’yi de tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...