Fransa Ligue 1'in 3. haftasında Lille, deplasmanda Toulouse ile karşı karşıya geldi. Milli kaleci Berke Özer'in 9 kurtarış yaptığı mücadeleyi Lille 1-0 kazandı.
Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Berke Özer, Toulouse'un hücumlarında yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti.
Lille'i Ueda güldürdü
Mücadelenin ilk yarısında iki takım da aradığı golü bulamadı ve devre arasına 0-0 eşitlikle girildi.
İkinci yarıya daha etkili başlayan Lille, 73. dakikada yeni transferi Ueda'nın attığı golle 1-0 öne geçti.
Kalan bölümde Toulouse'un beraberlik çabaları sonuç vermedi. Berke Özer'in kritik kurtarışlarıyla kalesini gole kapatan Lille, sahadan 1-0 galip ayrıldı.
Berke Özer'den 9 kurtarış
Milli kaleci Berke Özer, karşılaşmada tam 9 kurtarış yaparak Lille'in deplasmandan 3 puanla dönmesinde önemli rol oynadı.
Bu sonuçla Lille ligde yoluna galibiyetle devam ederken, gelecek hafta Troyes'i konuk edecek. Toulouse ise deplasmanda Lorient ile karşılaşacak.