Beşiktaş, Eyüpspor ile oynadığı Süper Lig 25. hafta maçına, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’in yaptığı tek değişiklikle sahaya çıktı. Tayyip Talha Sanuç, savunmada 5 maç sonra ilk 11'de yer alırken, Elan Ricardo da yeni transfer olarak kadroya dahil oldu. Ancak, sakatlıkları bulunan Emirhan Topçu ve Ernest Muçi, Eyüpspor maçında yer almadı.
Tayyip Talha Sanuç 5 Maç Sonra İlk 11’de
Tayyip Talha Sanuç, Beşiktaş’ın Eyüpspor’a karşı oynadığı maçta, 5 maç sonra ilk 11'de yer aldı. 25 yaşındaki futbolcu, son olarak Süper Lig'in 18. haftasında Çaykur Rizespor karşısında kadroda yer almıştı ve ardından sakatlık nedeniyle 5 maçta forma giyemedi. Solskjaer, Eyüpspor karşısında Tayyip Talha’yı savunmada başlatmayı tercih etti.
Yeni Transfer Elan Ricardo Kadroda
Elan Ricardo, Beşiktaş'a katıldıktan sonra ilk kez bir Süper Lig maçına çıkma şansına sahip oldu. Kolombiyalı futbolcu, Eyüpspor karşısında yedek kulübesinde yer aldı. Solskjaer, Ricardo'yu ilk kez sahada görme fırsatı buldu. Ayrıca, Keny Arroyo da kadroda yer aldı ve maçın ilerleyen dakikalarında oyuna dahil olursa, Ekvadorlu futbolcu da Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçına çıkacak.
Emirhan Topçu ve Ernest Muçi Kadroda Yer Almadı
Beşiktaş'ta, Emirhan Topçu ve Ernest Muçi, Eyüpspor karşısında sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı. Topçu ve Muçi, hafif kas sakatlıkları nedeniyle risk edilmedi ve bu maça çıkmaları engellendi.
Eyüpspor’un İlk 11’i
Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, Beşiktaş’a karşı oynanacak maç için şu ilk 11’i sahaya sürdü:
Berke Özer, Ruben Vezo, Luccas Claro, Robin Yalçın, Caner Erkin, Melih Kabasakal, Tayfur Bingöl, Yalçın Kayan, Emre Mor, Prince Ampem ve Mame Thiam.