Türkgün | Futbol | Beşiktaş’ta derbi mesaisi yeniden başladı

Beşiktaş’ta derbi mesaisi yeniden başladı

Beşiktaş, Süper Lig’in 4’üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti.

Beşiktaş, Süper Lig’in 4’üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti.

KAYNAK: DHA

Teknik direktör Vincenzo Italiano yönetimindeki idmanda kondisyon ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi.

DERBİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Beşiktaş, Süper Lig’in 4’üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Bir günlük iznin ardından gerçekleştirilen idman, teknik direktör Vincenzo Italiano yönetiminde yapıldı.

İDMAN ŞUT ÇALIŞMASIYLA TAMAMLANDI

Isınma koşularıyla başlayan antrenmanda futbolcular, 5’e 2 top kapma ve çift kale maç yaptı. İdman, duran top ve şut çalışmasının ardından sona erdi.

Siyah-beyazlı ekip, hazırlıklarına yarın saat 11.30’da basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...