Türkgün | Futbol | Çağdaş Atan’dan çarpıcı sözler: “Son dakika golünün benim için çok büyük bir anlamı yok”

Çağdaş Atan’dan çarpıcı sözler: “Son dakika golünün benim için çok büyük bir anlamı yok”

Süper Lig’in 18. haftasında Konyaspor, sahasında Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, son dakikada gelen golün kendisi için büyük bir anlam taşımadığını söyledi.

Süper Lig’in 18. haftasında Konyaspor, sahasında Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, son dakikada gelen golün kendisi için büyük bir anlam taşımadığını söyledi.

KAYNAK: AA

Süper Lig’in 18. haftasında Konyaspor, sahasında Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, hem maçın gidişatını hem de takımın içinde bulunduğu süreci değerlendirdi.

“Son dakika golünün benim için çok büyük bir anlamı yok”

İç sahada yine zorlu bir maç oynadıklarını belirten Atan, son dakika golüyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Kayserispor maçında son dakika golü yemiştik, bugün ise son dakika golü attık. Açıkçası bu golün benim için çok büyük bir anlamı yok. İçinde bulunduğumuz durumu düşündüğümüzde konuşması zor bir süreçten geçiyoruz.”

İlk yarı kontrol, kaçan fırsatlar

Maçın ilk yarısında oyunu kontrol ettiklerini dile getiren deneyimli teknik adam, kaçan pozisyonlara dikkat çekti:

“İlk yarı aslında doğal olan ve iyi oynadığımız bir oyun vardı. Buna rağmen 2-3 net pozisyonda topu kaleye sokamadık. İkinci yarıya da aynı oyun anlayışıyla başladık. Oyuncularıma sakin kalmalarını ve sadece topu içeri sokmamız gerektiğini söyledim.”

“İstemediğimiz şekilde bir gol yedik”

İkinci yarının başında yaşananlara değinen Atan, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Ancak ikinci yarının başında Morten ve Muleka ile kaçırdığımız pozisyonların ardından yine istemediğimiz şekilde bir gol yedik.”

Panik, sistem değişikliği ve son gol

Yedikleri golün ardından takımın panik yaptığını vurgulayan Çağdaş Atan, yapılan hamleleri şöyle anlattı:

“Sahada çok telaşlı bir görüntü vardı. Bu nedenle çift santrfora döndük, Melih Bostan'ı da oyuna alarak neredeyse üç santraforlu bir düzene geçtik. Uzun toplarla gol aradık ve sonunda golü bulduk.”

Taraftara mesaj

Maç sonrası tribünlere gittiğini belirten Atan, taraftarla ilgili şunları söyledi:

“Onların ne dediğini duymak istedim. Taraftarı dinlemek için gittim. Kızgınlıklarını ve kırgınlıklarını haklı buluyorum.”

Eyüpspor’a tebrik

Çağdaş Atan, açıklamasının sonunda Eyüpspor’u ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...