Türkgün | Futbol | Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig'deki Eyüpspor galibiyetini değerlendirdi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig'deki Eyüpspor galibiyetini değerlendirdi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, 1-0 kazandıkları Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada, takımının durumunun hala kritik olduğunu ve bir galibiyetle bu durumdan çıkmanın mümkün olmadığını söyledi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, 1-0 kazandıkları Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada, takımının durumunun hala kritik olduğunu ve bir galibiyetle bu durumdan çıkmanın mümkün olmadığını söyledi.

KAYNAK: AA

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 32. haftasında Eyüpspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, teknik direktör İlhan Palut, galibiyetin takımları için önemli olduğunu ancak hala tehlikeli bir durumda olduklarını ifade etti. Palut, takımının oyununu değerlendirdi ve kalan maçlarda daha iyi performans sergileyerek zorlu süreçten çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

"Bir Galibiyetle Giderilecek Bir Durumda Değiliz, Su Hala Çenemizde"

İlhan Palut, 1-0'lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamada takımının durumunu değerlendirdi.

“Bir galibiyetle giderilecek bir durumda değiliz. Su hala çenemizde.”

Palut, takımının hala kritik bir süreçte olduğunu vurgulayarak, konsantrasyonlarını koruyup zorlu dönemde daha iyi performans sergileyerek bu durumdan çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

"İlk Yarıda Eyüpspor İyi Bir Performans Sergiledi"

Palut, maçın ilk yarısında Eyüpspor’un oyununu övdü:

“Futbolun doğrularını yapan Eyüpspor takımıydı ilk yarı boyunca. Bizim oyunumuza çok uzak kaldık. İlk yarıda topu çok geç kazandık ve kazandığımız topları erken kaybettik. Eyüpspor pozisyonlara girdi, ancak savunma açısından iyi bir duruş sergiledik.”

İlhan Palut, maçın başındaki stratejinin doğru olduğunu ancak uygulamada zorluk yaşadıklarını ifade etti:

“İlk yarıda kompakt kalalım, pozisyon vermeyelim ve rakip kaleye etkili çıkalım diye başladık ama devamını getiremedik.”

"İkinci Yarıda Oyuncularım İyi Performans Sergiledi"

İlhan Palut, ikinci yarıda takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtti:

“İkinci yarıda topa sahip olduk ve rakip kaleye yüklendik. Çokça duran top kazandık. Bir duran topla golü bulduk. Duran topu etkili kullandık ve bu sayede golü bulduk. Takımın enerjisi arttı ve bu, maçın genelinde etkili olmamıza yardımcı oldu.”

Palut, özellikle savunma performansından memnun olduğunu ve Eyüpspor gibi güçlü bir takıma karşı gösterdikleri direncin takdire şayan olduğunu söyledi.

"Taraftarımıza Teşekkür Ediyorum"

Palut, uzun süredir üzgün dönen taraftarlarını mutlu edebildikleri için sevinç duyduğunu belirtti:

“Bugün en azından taraftarımızı daha yüksek moralle evlerine gönderebildiysek, ne mutlu bize. Onlara da teşekkür ediyorum. Bizim amacımız, konsantrasyonumuzu kaybetmeden, bugünün ilk yarısından daha iyi olup bu periyottan bir şekilde kendimizi çıkarmamız gerekiyor.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...