2024-2025 Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray’a, siyasetin zirvesinden kutlama mesajları peş peşe geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sarı-kırmızılı kulübü ve camiayı kutladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, “2024-2025 Süper Lig Şampiyonu olan Galatasaray futbol takımını, teknik heyetini ve tüm Galatasaray Spor Kulübü camiasını yürekten tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz: “Avrupa Kupalarında da Başarılar Diliyorum”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da Galatasaray’ı tebrik eden isimler arasında yer aldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, “2024-2025 Trendyol Süper Lig şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray'ı, futbolcularını, teknik ekibini, yönetimini ve sarı-kırmızılı camiaya gönül vermiş tüm taraftarlarını yürekten tebrik ediyorum. Bu vesileyle 2025-2026 sezonunda Süper Lig'de ve Avrupa kupalarında mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Kurtulmuş’tan Tebrik: “Galatasaray Camiasını Kutluyorum”
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş da Galatasaray’ın şampiyonluğu sonrası sosyal medya hesabından bir tebrik mesajı paylaştı. Kurtulmuş, “Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu şampiyonu Galatasaray'ı ve Galatasaray camiasını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakan Osman Aşkın Bak: “Tüm Kulüplerimize Teşekkür Ediyorum”
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da Galatasaray için yayımladığı mesajında, “Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu şampiyonu Galatasaray Spor Kulübünü tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçen futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarları kutluyorum. Ayrıca sezon boyunca mücadele eden tüm kulüplerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.
