Türkiye Kupası C Grubu’nun ikinci haftasında sahasında Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup olan Beyoğlu Yeni Çarşı’da teknik direktör Efe İnanç, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.
“İyi mücadele ettik”
Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan mücadelenin ardından basın toplantısında konuşan Efe İnanç, güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Mağlubiyetten sonra tebrik almak bardağın dolu tarafı. İyi mücadele ettik. Genç oyuncular için güzel bir fırsat. Çok kaliteli bir takıma karşı bir şeyler yapmaya çalışmak önemli. Doğru işler yapmaya çalışıyoruz.”
“Savunmada daha iyiydik”
Oyun değerlendirmesine de değinen İnanç, savunma performansından memnun olduğunu ancak hücumda eksikler yaşadıklarını dile getirdi:
“Savunmada daha iyiydik. Hücumda çok doğru işler yaptığımız söylenemez. Oyuncular için fırsat maçıydı. Fred ile Talisca gibi üst seviyede oyunculara karşı nasıl reaksiyon vermeleri adına güzel bir maçtı.”
“Kalitemizi artırmamız gerekiyor”
Kadronun geliştirilmesi gerektiğine dikkat çeken genç teknik adam, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:
“Bu sene ikinci ve üçüncü lig takımları adına biraz sancılı ve sıkıntılı geçiyor. Hem yetiştirmek hem de yarışmacı olmak istiyoruz. Kulübün daha ilerlemesi için kalitemizi arttırmamız lazım. O zaman ligde de hedeflerimiz artacak. Umarım bunu da ilerleyen zamanlarda sağlarız.”