Eyüpspor, Süper Lig'de sezonun son maçını tamamladıktan sonra teknik direktör Arda Turan ile yollarını ayırdı. Turan’ın sözleşmesinin sona erdiği kulüp tarafından resmi olarak açıklandı.
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, konuya ilişkin olarak şunları söyledi:
“Arda Turan’ın Eyüpspor’la sözleşmesi bitti. Kendisine teşekkür ettik vermiş olduğu katkılardan dolayı.”
“Kendisiyle gurur duyacağız”
Turan'ın teknik direktörlük kariyerine başlarken karşılaştığı eleştirilere de değinen Kulaksız, genç çalıştırıcıya olan inancını yineledi:
“İlk anlaştığımızda diploması ve deneyimi olmadığını söylemişlerdi. Ben ise çok potansiyeli olduğunu ifade etmiştim. Haklı çıktığımı düşünüyorum. Kendisiyle gurur duyacağız.”
Shakhtar Donetsk iddiası gündemde
Arda Turan’ın ismi son günlerde Shakhtar Donetsk ile anılıyor. Resmi bir açıklama yapılmasa da, Ukrayna ekibiyle anlaşma sağladığı yönünde güçlü iddialar bulunuyor.