Türkgün | Futbol | FCSB kaptanı Darius Olaru: “Üst tura çıkmak için sahada savaşacağım”

FCSB kaptanı Darius Olaru: “Üst tura çıkmak için sahada savaşacağım”

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile karşılaşacak FCSB’de takım kaptanı Darius Olaru, şanslarının zor olduğunu kabul ederken mücadeleden vazgeçmeyeceklerini vurguladı. Olaru, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile karşılaşacak FCSB’de takım kaptanı Darius Olaru, şanslarının zor olduğunu kabul ederken mücadeleden vazgeçmeyeceklerini vurguladı. Olaru, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

MUHABİR: AA

UEFA Avrupa Ligi’nde FCSB ile Fenerbahçe arasında oynanacak kritik karşılaşma öncesi, Rumen ekibinin kaptanı Darius Olaru, basın toplantısında üst tura yükselme hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Yarınki maçın çok önemli olduğunu biliyoruz”

Teknik direktör Ilias Charalambus ile birlikte basın toplantısında yer alan Olaru, takımın içinde bulunduğu zor duruma rağmen umutlu olduklarını dile getirdi.

Karşılaşmanın önemine dikkat çeken Olaru, şu ifadeleri kullandı:

“Yarınki maçın çok önemli olduğunu biliyoruz. Şansımızın az olduğunu da biliyorum. Yeni yılda hem lige hem de Avrupa Ligi'ne çok kötü başladık. Kalbimin en derinliklerinde hissediyorum ki, üst tura çıkacağız. Yarın sahada olacağım ve üst tura çıkmak için savaşacağım.”

“Üst tura çıkmak kolay değil”

Zor bir süreçten geçtiklerini vurgulayan deneyimli futbolcu, sonuçları düzeltmek zorunda olduklarını belirtti.

Olaru, değerlendirmesinde şu sözlere yer verdi:

“Üst tura çıkmak kolay değil. Sonuçlarımızı düzeltmemiz gerektiğini de biliyoruz. Yarın sahada en iyimizi yapacağız ve umuyorum ki üst tura çıkacağız. Fenerbahçe'nin çok fazla önemli oyuncusu var. Ancak biz de iyi bir takımız ve yarın elimizden geleni yaparak kazanacağız.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...