Fenerbahçe'de uzun süredir kadro dışı olan Serdar Aziz, takıma geri dönmek istediğini açıkladı. 34 yaşındaki defans oyuncusu, teknik direktör Jose Mourinho'dan şans beklediğini ve Fenerbahçe için her zaman hazır olduğunu belirtti.
Serdar Aziz'in Açıklamaları
Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Serdar Aziz, Fenerbahçe için katkı sağlamaya her zaman istekli olduğunu ifade ederek, "Mourinho bana şans verirse tekrar takıma dönmek istiyorum. Para pul umurumda değil, tek derdim takımıma katkı sağlamak" dedi.
Sezon Başında Kadro Dışı Kaldı
Serdar Aziz, sezon başında takımdan ayrılma isteği sebebiyle kadro dışı bırakılmıştı. Ancak, herhangi bir kulüple transfer anlaşması yapamamıştı. Fenerbahçe'de 135 resmi maça çıkan tecrübeli oyuncu, bu maçlarda 11 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.