Fenerbahçe'nin 2026-27 sezonu öncesindeki hazırlık kampı programı belli oldu.
Sarı-lacivertli ekip, sezon hazırlıklarına sağlık kontrolleriyle başlayacak. Fenerbahçe daha sonra Topuk Yaylası'nda kamp yapacak ve hazırlıklarını Avusturya'da sürdürecek.
İlk durak Topuk Yaylası
Fenerbahçe'de futbolcular ve teknik heyet, 22-23 Haziran tarihlerinde sağlık kontrollerinden geçecek.
Sarı-lacivertliler, sezonun ilk antrenmanını ise 24 Haziran'da gerçekleştirecek. İsmail Kartal'ın öğrencileri, 24 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Topuk Yaylası'nda kamp yapacak.
Avusturya kampı 5 Temmuz'da başlıyor
Fenerbahçe kafilesi, 5 Temmuz'da saat 14.00'te İstanbul'dan Linz'e hareket ederek Avusturya kampına başlayacak.
Sarı-lacivertli ekip, 5-16 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'da çalışmalarını sürdürecek.
3 hazırlık maçı oynanacak
Fenerbahçe, Avusturya kampı kapsamında üç hazırlık karşılaşmasına çıkacak.
Sarı-lacivertlilerin hazırlık maçları programı şu şekilde:
- 8 Temmuz: Admira Wacker
- 11 Temmuz: Pogon Szczecin
- 14 Temmuz: LASK
Yeni sezon öncesinde takımın son durumunu görme fırsatı bulacak teknik heyet, hazırlık maçlarında yeni transferleri de yakından değerlendirecek.
Sezon öncesi yoğun tempo
Topuk Yaylası ve Avusturya kamplarıyla yeni sezona hazırlanacak Fenerbahçe'de hedef, lige ve Avrupa kupalarına güçlü bir başlangıç yapmak.
Sarı-lacivertliler, kamp döneminde oynayacağı hazırlık maçlarıyla fiziksel ve taktiksel anlamda eksiklerini gidermeye çalışacak.