Türkgün | Futbol | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat için sürpriz teklif! 15 milyon euroluk dev talip

Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat için sürpriz teklif! 15 milyon euroluk dev talip

Fenerbahçe'de ayrılığı gündemde olan Sofyan Amrabat'a Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad talip oldu. Sarı-lacivertlilere bonuslarla birlikte 15 milyon euroya yaklaşan sözlü teklif yapıldığı öne sürüldü.

Fenerbahçe'de ayrılığı gündemde olan Sofyan Amrabat'a Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad talip oldu. Sarı-lacivertlilere bonuslarla birlikte 15 milyon euroya yaklaşan sözlü teklif yapıldığı öne sürüldü.

KAYNAK: TRT Spor

Yeni sezon öncesi kadrosunda değişime gitmeye hazırlanan Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat'ın geleceği netleşmeye başladı.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın yeni sezon planlamasında düşünmediği öne sürülen Faslı orta saha için hem Avrupa'dan hem de Suudi Arabistan'dan teklifler gelmeye devam ediyor.

Al Ittihad'dan 15 milyon euroluk teklif

TRT Spor'un haberine göre Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Ittihad, Sofyan Amrabat için harekete geçti.

Haberde, Suudi kulübünün bonuslarla birlikte 15 milyon euroya yaklaşan sözlü teklifini Fenerbahçe'ye ilettiği belirtildi.

Fenerbahçe 20 milyon euro istiyor

Sarı-lacivertli yönetimin 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için beklentisinin 20 milyon euro olduğu ifade edildi.

Öte yandan şu ana kadar Fenerbahçe'ye ulaşan resmi tekliflerin tamamının 10 milyon euronun altında kaldığı aktarıldı.

Real Betis bekleyişini sürdürüyor

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Real Betis forması giyen Sofyan Amrabat'ın, İspanyol ekibinden gelecek olası teklifi beklediği öne sürüldü.

Ancak maaş dengesini bozmak istemeyen Betis yönetiminin şu ana kadar deneyimli futbolcu için somut bir adım atmadığı kaydedildi.

Üç kulüple temas sürüyor

Habere göre Sofyan Amrabat için transfer görüşmeleri devam ediyor.

Faslı orta saha oyuncusuyla Suudi Arabistan'dan bir, Avrupa'dan ise iki kulübün ilgilendiği ve taraflar arasındaki temasların sürdüğü belirtildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...