Türkgün | Futbol | Fransa, Paraguay'ı tek golle geçti! Dünya Kupası'nda çeyrek finalde Fas'ın rakibi oldu

Fransa, Paraguay'ı tek golle geçti! Dünya Kupası'nda çeyrek finalde Fas'ın rakibi oldu

2026 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda Paraguay'ı 1-0 mağlup eden Fransa, çeyrek finale yükseldi. Horozlar, son sekizde Fas ile karşılaşacak.

2026 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda Paraguay'ı 1-0 mağlup eden Fransa, çeyrek finale yükseldi. Horozlar, son sekizde Fas ile karşılaşacak.

MUHABİR: Ali Öncü

2026 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda Fransa ile Paraguay karşı karşıya geldi.

Mücadelede bulduğu golle üstünlüğü ele geçiren Fransa, kalan dakikalarda skor avantajını koruyarak sahadan 1-0 galip ayrıldı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Rakip Fas oldu

Bu sonuçla Fransa, çeyrek finalde Kanada'yı 3-0 mağlup ederek son sekize kalan Fas ile eşleşti.

İki ekip, 9 Temmuz Perşembe günü Dünya Kupası yarı final bileti için karşı karşıya gelecek.

Fransa yoluna kayıpsız devam ediyor

Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Fransa, I Grubu'nda Senegal, Irak ve Norveç'i mağlup ederek lider olarak son 32 turuna yükselmişti.

Horozlar, son 32 turunda da İsveç'i 3-0 mağlup ettikten sonra, son 16 turunda Paraguay engelini de aşarak çeyrek finale yükseldi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...