Türkgün | Futbol | Galatasaray, Carlos Cuesta’yı Vasco da Gama’ya kiraladı

Galatasaray, Carlos Cuesta’yı Vasco da Gama’ya kiraladı

Galatasaray, Kolombiyalı savunma oyuncusu Carlos Cuesta’yı Brezilya ekibi Vasco da Gama’ya kiralık olarak gönderdi.

Galatasaray, Kolombiyalı savunma oyuncusu Carlos Cuesta’yı Brezilya ekibi Vasco da Gama’ya kiralık olarak gönderdi.

MUHABİR: Ali Öncü

Galatasaray, Kolombiyalı stoper Carlos Cuesta’nın sezon sonuna kadar Brezilya temsilcisi Vasco da Gama’ya kiralandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa’nın geçici transferi konusunda, Vasco da Gama ile anlaşmaya varılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Anlaşmaya göre Vasco da Gama, yarım sezon için Galatasaray’a 750 bin avro ödeyecek. Kiralama süresi, takip eden sezonu kapsayacak şekilde şarta bağlı olarak uzatılabilecek ve bu durumda toplam bedel 2 milyon 250 bin avroya çıkacak.

Brezilya ekibi, 26 yaşındaki futbolcunun tüm maaşını üstlenecek. Ayrıca Vasco da Gama’nın, Cuesta için 5 milyon 750 bin avro satın alma opsiyonu bulunuyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...