Türkgün | Futbol | Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde gözler kalecilerde: Uğurcan mı, Ederson mu?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde gözler kalecilerde: Uğurcan mı, Ederson mu?

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. RAMS Park’taki derbi öncesinde iki takımın kalecilerinin ligdeki performansları öne çıkıyor.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. RAMS Park’taki derbi öncesinde iki takımın kalecilerinin ligdeki performansları öne çıkıyor.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe, RAMS Park’ta kozlarını paylaşacak. Kritik karşılaşma öncesinde iki takımın kalecileri Uğurcan Çakır ve Ederson’un ligdeki istatistikleri dikkat çekiyor. Geride kalan haftalarda Fenerbahçe savunması daha az gol yerken, Galatasaray da kalecilerinin görev yaptığı maçlarda farklı bir tablo ortaya koydu.

Fenerbahçe ligin en az gol yiyen ikinci takımı

Ligde geride kalan 8 haftada Fenerbahçe kalesinde 6 gol gördü. Sarı-lacivertliler, bu istatistikle ligin en az gol yiyen ikinci takımı konumunda bulunuyor.

Galatasaray ise oynadığı karşılaşmalarda 11 gol yedi. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar 3, sarı-lacivertliler ise 5 mücadeleyi gol yemeden tamamladı.

Uğurcan Çakır 7 maçta 9 gol yedi

Galatasaray’da ligde 7 maçta görev alan Uğurcan Çakır, bu karşılaşmalarda kalesinde 9 gol gördü. Tecrübeli kaleci, 3 maçta ise rakiplerine gol izni vermedi.

Sarı-kırmızılılarda Jankat Yılmaz da 1 lig maçında forma giydi.

Ederson 5 maçta kalesini gole kapattı

Fenerbahçe’nin file bekçisi Ederson, görev aldığı 7 lig maçında 4 gol yedi. Brezilyalı kaleci, 5 mücadelede ise kalesini gole kapattı.

Sarı-lacivertlilerde Tarık Çetin de ligde 1 karşılaşmada görev aldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...