Galatasaray Kadın Futbol Takımı, kaptanlarından Ebru Topçu ile yeni sözleşme imzaladı.
Sarı-kırmızılı kulüp, başarılı orta saha oyuncusunun sözleşmesinin uzatıldığını resmi olarak açıkladı.
4 sezonda 105 maç, 53 gol
Kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray formasıyla beşinci sezonuna hazırlanan Ebru Topçu'nun geride kalan dört sezonda 105 resmi maçta 53 gol kaydederek takıma önemli katkı sağladığı vurgulandı.
Açıklamada, "Kaptanımız Ebru Topçu'ya sarı-kırmızılı formamız altında başarılarla dolu bir sezon diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.
"Şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz"
Sözleşmesini uzatan Ebru Topçu ise Galatasaray'da beşinci sezonuna başlayacak olmanın gururunu yaşadığını söyledi.
Deneyimli futbolcu, yeni sezon hedefleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Galatasaray'daki beşinci sezonum. Bu yüzden çok mutlu ve gururluyum. İlk sezon olduğu gibi çok heyecanlıyım. Bir an önce ligin başlamasını bekliyorum. Yeni sezonda taraftarımızla birlikte şampiyon olup takımımızı Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz."
Ebru Topçu, taraftarlara da destek çağrısında bulunarak tüm Galatasaraylıları maçlara davet etti.