Türkgün | Futbol | Galatasaray Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg'a mağlup oldu

Galatasaray Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg'a mağlup oldu

Galatasaray Kadın Futbol takımı, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynanan karşılaşmada Almanya temsilcisi Wolfsburg'a 5-0 mağlup oldu.

Galatasaray Kadın Futbol takımı, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynanan karşılaşmada Almanya temsilcisi Wolfsburg'a 5-0 mağlup oldu.

KAYNAK: AA

Galatasaray Kadın Futbol takımı, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Almanya Ligi ekiplerinden Wolfsburg'u konuk etti. A Grubu'ndaki puansız iki takımın karşı karşıya geldiği mücadeleyi Wolfsburg 5-0 kazanmayı başardı.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde puansız

Wolfsburg, başından sonuna üstün götürdüğü karşılaşmayı 24. dakikada Wedemeyer, 63, 77. ve 90+6. dakikalarda Blomqvist ve 90+7. dakikada Endemann'ın attığı golle mücadeleyi 5-0 kazanarak gruptaki ilk galibiyetini alırken Galatasaray Kadın Futbol takımı ise bu sonuçla gruptaki 3. maçından da puansız ayrılmış oldu. 

Galatasaray Kadın Futbol takımı Şampiyonlar Ligi'nde yoluna 20 Kasım'da Wolfsburg'la deplasmanda oynayacağı mücadele ile devam edecek.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...