Türkgün | Futbol | Galatasaray | Son dakika sakatlık açıklaması: Osimhen, Günay, Asprilla...

Galatasaray | Son dakika sakatlık açıklaması: Osimhen, Günay, Asprilla...

Galatasaray'dan son dakika Asprilla, Günay ve Osimhen açıklaması... Sarı-kırmızılı kulüp, Göztepe maçında sakatlanan Yaser Asprilla'nın dizinde ödem ve eklem kapsülünde kanama tespit edildiğini açıkladı.

Galatasaray'dan son dakika Asprilla, Günay ve Osimhen açıklaması... Sarı-kırmızılı kulüp, Göztepe maçında sakatlanan Yaser Asprilla'nın dizinde ödem ve eklem kapsülünde kanama tespit edildiğini açıkladı.

KAYNAK: İHA

Galatasaray'dan son dakika sakatlık açıklaması… Sarı-kırmızılılar, Göztepe maçında sakatlanan Asprilla'nın, dizinde ödem ve eklem kapsülünde kanama tespit edildiğini açıkladı.

Galatasaray'ın resmi internet hesabından futbolcuların sağlık durumlarıyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

Süper Lig’in 27. haftasında oynadığımız Göztepe maçında dizine darbe alan Yaser Asprilla’nın sponsor hastanemiz Acıbadem’de yapılan tetkikleri sonucunda dizinde ödem ve eklem kapsülünde kanama tespit edilmiş olup, futbolcumuz bugün takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde günü tedaviyle geçirdi. Dün yapılan antrenmanda iç yan bağında zorlama tespit edilen Günay Güvenç günü tedaviyle geçirdi. Victor Osimhen antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştıktan sonra saha ve salonda fizyoterapistler eşliğinde kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarına devam etti.

OSIMHEN VE GÜNAY'DA SON DURUM

Sarı-kırmızılı kulüp, Liverpool maçında sakatlanan Osimhen'in antrenmanın ilk bölümünde yer aldığını ve daha sonrasında özel program dahilinde çalışmalarına devam ettiğini açıkladı. Galatasaray ayrıca iç yan bağında zorlama tespit edilen kaleci Günay Güvenç'in de günü tedaviyle geçirdiğini duyurdu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...