Galatasaray Kulübünün 16 veya 23 Mayıs’ta yapılacak olağan seçimli genel kurulunda, mevcut başkan Dursun Özbek tek aday olarak yarışacak.
Adaylık başvurusu tamamlandı
Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Özbek’in adaylık için gerekli evrakları süresi içinde teslim ettiğini açıkladı.
Yönetim listesinde değişim
Dursun Özbek, yeni dönemde bazı isimlerle yollarını ayırırken yeni isimleri listeye dahil etti. Mevcut yönetimden Niyazi Yelkencioğlu, İbrahim Hatipoğlu, Timur Kuban ve Ece Bora yeni listede yer almadı.
Yeni listede Abdullah Kavukcu, Ömer Sarıgül, Mecit Mert Çetinkaya, Mehmet Burak Kutluğ ve Özen Kuzu gibi isimler yer aldı.
Yönetim kurulu listesi
Yönetim asıl: Dursun Özbek, Metin Öztürk, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mecit Mert Çetinkaya, Mehmet Saruhan Cibara, Abdullah Kavukcu, Mehmet Burak Kutluğ, Fatih Demircan, Özen Kuzu.
Yönetim yedek: Bora İsmail Bahçetepe, Ozan Bingöl Yurtsever, Emir Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ömer Sarıgül.
Diğer kurullar da açıklandı
Özbek’in listesinde denetim, sicil ve disiplin kurulları için de asıl ve yedek üyeler belirlendi. Bu listeler divan kuruluna sunularak seçim süreci resmiyet kazandı.
Seçim tarihi netleşecek
Galatasaray’da olağan seçimli genel kurulun 16 veya 23 Mayıs tarihlerinden birinde yapılması planlanıyor.