Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılı yönetim, UEFA'ya kadronun bildirileceği 2 Eylül öncesinde savunma hattına takviye yapmak için Yusuf Akçiçek transferine yoğunlaştı.
TRT Spor'un haberine göre Galatasaray, Al Hilal'de forma giyen milli futbolcuyu kiralamak için Suudi Arabistan ekibine teklif yaptı.
Yusuf Akçiçek transferinde son aşama
Galatasaray'ın teklifinin ardından Al Hilal'in, satın alma opsiyonlu kiralama formülüne sıcak baktığı belirtildi.
Suudi Arabistan ekibinin, savunma hattına yeni bir takviye yaptıktan sonra Yusuf Akçiçek'in ayrılığına izin vereceği ifade edildi.
Sarı-kırmızılıların ise transfer için Al Hilal'den gelecek son onayı beklediği aktarıldı.
Yusuf Akçiçek Galatasaray altyapısından yetişti
Galatasaray altyapısında yetişen Yusuf Akçiçek'in, sarı-kırmızılıların transfer teklifine olumlu yanıt verdiği belirtildi.
20 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon 22 milyon avro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Al Hilal'e transfer olmuştu.
Al Hilal'de istediği süreyi bulamadı
Yusuf Akçiçek, Suudi Arabistan temsilcisinde şu ana kadar beklentilerinin altında süre aldı.
Milli futbolcu, Al Hilal formasıyla çıktığı 24 maçta 1 gol kaydetti.
Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi listesinde yer verebilmek için transferi 2 Eylül'deki son tarihe kadar tamamlamayı hedeflediği belirtildi.