Türkgün | Futbol | Galatasaray’ı 30 günde 8 maçlık zorlu fikstür bekliyor: Barcelona ve Fenerbahçe maçları dikkat çekiyor

Galatasaray’ı 30 günde 8 maçlık zorlu fikstür bekliyor: Barcelona ve Fenerbahçe maçları dikkat çekiyor

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek Galatasaray, önümüzdeki 30 günde hem ligde hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kritik karşılaşmalara çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu süreçte 8 resmi maç oynayacak.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek Galatasaray, önümüzdeki 30 günde hem ligde hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kritik karşılaşmalara çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu süreçte 8 resmi maç oynayacak.

KAYNAK: AA

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında 9 Ekim Cuma günü Kasımpaşa’yı ağırlayacak Galatasaray’ı, önündeki 30 günlük süreçte yoğun ve zorlu bir fikstür bekliyor. Sarı-kırmızılı ekip, 7 Kasım’da oynanacak Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasına kadar 8 resmi maça çıkacak.

Galatasaray, bu dönemde ortalama dört günde bir maç oynayacak.

Galatasaray’ın zorlu 30 günü başlıyor

Yaz transfer döneminde Rafael Leao, Lesley Ugochukwu, Aleksey Batrakov, Deniz Gül ve El Chadaille Bitshiabu ile kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılı ekip, söz konusu 30 günlük dönemde hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da iyi sonuçlar elde etmeye çalışacak.

Galatasaray, bu süreçte 5 maçını sahasında, 3 maçını ise deplasmanda oynayacak.

Sezonun ilk 7 maçındaki performansı

Galatasaray, sezon başından bu yana 6’sı Süper Lig’de, 1’i UEFA Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere 7 resmi maça çıktı.

Ligde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 13 gol atarken 10 gol yedi.

“Cimbom”, bu sezon çıktığı tek Şampiyonlar Ligi maçında ise Portekiz ekibi Sporting’e 3-1 mağlup oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde zorlu rakipler

Galatasaray, 30 günlük süreçte Avrupa’da önemli rakiplerle karşılaşacak.

Organizasyondaki ilk maçında puan alamayan sarı-kırmızılı ekip, 2. haftada İspanya devi Barcelona ile karşı karşıya gelecek.

Barcelona’nın kadrosunda Pedri, Rodri, Dani Olmo, Fermin Lopez, Lamine Yamal, Raphinha, Karim Adeyemi ve Anthony Gordon gibi yıldız isimler bulunuyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde sonraki turlara kalma hedefi doğrultusunda bu süreçte Barcelona’nın yanı sıra Fransız ekibi Lille ve Almanya temsilcisi Stuttgart ile mücadele edecek.

Derbide Fenerbahçe’yi ağırlayacak

Galatasaray’ın 30 günlük yoğun fikstüründeki en dikkat çekici karşılaşmalardan biri de Fenerbahçe derbisi olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, sarı-lacivertlileri 26 Ekim Pazartesi günü RAMS Park’ta konuk edecek.

Derbinin, ligdeki şampiyonluk yarışı açısından kritik öneme sahip olması bekleniyor.

5 maç RAMS Park’ta oynanacak

Galatasaray, 8 maçlık fikstürünün 5’inde sahasında mücadele edecek.

Sarı-kırmızılı ekip; Kasımpaşa, Barcelona, Fenerbahçe, Stuttgart ve Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmalarını RAMS Park’ta oynayacak.

Galatasaray’ın deplasmandaki rakipleri ise Gençlerbirliği, Lille ve TÜMOSAN Konyaspor olacak.

Galatasaray’ın 8 maçlık fikstürü

TarihOrganizasyonMaç
09.10.2026Süper LigGalatasaray-Kasımpaşa
13.10.2026Şampiyonlar LigiGalatasaray-Barcelona
17.10.2026Süper LigGençlerbirliği-Galatasaray
21.10.2026Şampiyonlar LigiLille-Galatasaray
26.10.2026Süper LigGalatasaray-Fenerbahçe
30.10.2026Süper LigKonyaspor-Galatasaray
03.11.2026Şampiyonlar LigiGalatasaray-Stuttgart
07.11.2026Süper LigGalatasaray-Amed Sportif Faaliyetler
Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...