Galatasaray'ın 2026-2027 sezonu öncesi oynayacağı hazırlık maçlarının programı netleşti.
Sarı-kırmızılı ekip, 23-29 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde kamp yapacak.
İlk rakip Monza
Galatasaray, kamp dönemindeki ilk hazırlık maçında 24 Temmuz Cuma günü saat 21.00'de Avusturya'daki Raiffeisen Arena'da İtalya temsilcisi AC Monza ile karşı karşıya gelecek.
İkinci hazırlık karşılaşması ise 27 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00'de Hofmann Personal Stadion'da Venezia FC'ye karşı oynanacak.
Villarreal, RAMS Park'a geliyor
Okan Buruk'un öğrencileri, üçüncü hazırlık maçında ise 8 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00'de RAMS Park'ta İspanya La Liga ekibi Villarreal ile kozlarını paylaşacak.
Kulüpten yapılan açıklamada, diğer hazırlık karşılaşmalarına ilişkin programın ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.
Galatasaray'ın hazırlık maçları
- 24 Temmuz Cuma | 21.00: Galatasaray - AC Monza (Raiffeisen Arena)
- 27 Temmuz Pazartesi | 21.00: Galatasaray - Venezia FC (Hofmann Personal Stadion)
- 8 Ağustos Cumartesi | 21.00: Galatasaray - Villarreal (RAMS Park)