Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Genç milli kaleci Doğan Alemdar, EURO 2024'te başarılı olacaklarına inanıyor

Genç milli kaleci Doğan Alemdar, EURO 2024'te başarılı olacaklarına inanıyor

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) geniş aday kadrosunda bulunan Doğan Alemdar, organizasyonda önemli başarılar elde edeceklerine inandığını söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Genç milli kaleci Doğan Alemdar, EURO 2024'te başarılı olacaklarına inanıyor
KAYNAK: AA

A Milli Futbol Takımı kadrosunda olmasına rağmen İskoçya maçı için Ümit Milli Futbol Takımı'na gönderilen Doğan, EURO 2024'ü değerlendirdi.

Takıma inandığını vurgulayan Doğan, "Bence başarılı olacağız. Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Çünkü o kalitemiz var. Genç bir kadromuz var, hocamız böyle bir seçim yaptı. Birbirinden kaliteli ve yetenekli oyuncular var. İnşallah üç maçı da en güzel şekilde geçirip gruplardan çıkmayı planlıyoruz. Final aşamalarına gitmek neden olmasın, o kalitemiz var. Gruptan çıkmadan önce grup maçlarında Hırvatistan'a karşı oynadığımız futbol inanılmazdı, evimizde oynadığımız maçlarda kalitemizi gösterdik. Bunu yapabilecek potansiyelimiz bence var" ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımı kadrosunda çok önemli kalecilerle rekabet halinde olduğunu dile getiren 21 yaşındaki eldiven, "Hepsi birbirinden iyi insan ve iyi kaleci. Bu ülkemize yarar bir şey olacağı için kim daha faydalı olacaksa onun olmasını isteriz. Orada olmayı hak ediyoruz. Orada başarılı olmayı da hak ediyoruz. Umarım hak eden oynar" diye konuştu.

Geniş kadroda adını görünce çok gururlandığını söyleyen Doğan, "EURO 2024 herkesin hayali, ben de ismimi görünce çok mutlu oldum, çok gururlandım. Salı günü milli takım kampına tekrar katılacağız, orada da A Milli Takım'la birlikte olacağız. Tekrar oraya geçiş yapacağım için çok mutluyum. Geniş kadroda olmak apayrı bir his" değerlendirmesinde bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın genç oyunculara ilgisinin kendilerini sevindirdiğini aktaran Doğan, İtalya'da A ve Ümit Milli Futbol takımlarının birlikte yapacağı kampın kendilerini heyecanlandırdığını aktararak, "Planlamaya bakıldığında A Milli Takım ile Ümit Milli Takım ilk defa bir araya gelecek. Bizim gibi genç oyuncular adına bence çok güzel planlama. Kendimizi gösterme açısından çok güzel bir düşünce. İnşallah orada da A Milli Takımımız ile birlikte kamp geçirirken oradaki ortamın bizim gibi genç oyunculara iyi geleceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli'nin mavi bayraklı 9 plajından 7'si Karadeniz sahillerinde

Kocaeli'nin mavi bayraklı 9 plajından 7'si Karadeniz sahillerinde