Türkgün | Futbol | Gol düellosunda kazanan Trabzonspor | Süper Lig'de Fatih Karagümrük 3-4 Trabzonspor

Gol düellosunda kazanan Trabzonspor | Süper Lig'de Fatih Karagümrük 3-4 Trabzonspor

Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 4-3 mağlup etti. Bordo-mavililerin gollerini Felipe Augusto, Paul Onuachu (2) ve Danylo Sikan kaydederken, ev sahibi ekibin golleri Tiago Çukur ve Fofana’dan (2) geldi.

Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 4-3 mağlup etti. Bordo-mavililerin gollerini Felipe Augusto, Paul Onuachu (2) ve Danylo Sikan kaydederken, ev sahibi ekibin golleri Tiago Çukur ve Fofana’dan (2) geldi.

MUHABİR: Ali Öncü

Süper Lig’in 7. haftasında Karagümrük ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadele büyük bir heyecana sahne oldu ve bordo-mavililer, rakibini 4-3 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Maçın Özeti

Karşılaşmaya etkili başlayan Trabzonspor, 20. dakikada Felipe Augusto’nun golüyle öne geçti. Ev sahibi Karagümrük ise 28. dakikada Tiago Çukur’un kaydettiği golle eşitliği sağladı. Ancak bordo-mavililer, 35. dakikada Paul Onuachu ile yeniden öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında kazanılan penaltıyı gole çeviren Onuachu, 45+8’de farkı 2’ye çıkardı ve devre 3-1 Trabzonspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda daha kontrollü oynayan Trabzonspor, 88. dakikada Danylo Sikan’ın golüyle skoru 4-1 yaptı. Karagümrük, uzatma dakikalarında Fofana’nın golleriyle (90+1 ve 90+2) farkı 1’e indirse de kalan sürede başka gol çıkmadı.

Böylece Trabzonspor, İstanbul’da zorlu geçen mücadeleyi 4-3 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...