Süper Lig’de son iki haftada Fenerbahçe ve Alanyaspor karşısında aldığı mağlubiyetlerle sarsılan Göztepe, sakatlık sorunlarıyla da mücadele ediyor. Alanyaspor maçında sakatlanan stoper Koray Günter ile Brezilyalı forvetler Juan ve Romulo’nun sağlık durumları netlik kazandı.
Koray Günter 3 Hafta Yok
Alanyaspor maçının 24. dakikasında sakatlanarak yerini Ogün Bayrak’a bırakan Koray Günter’in 2 ila 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Teknik heyet, savunmadaki eksikliği gidermek için alternatifler üzerinde duruyor.
Juan ve Romulo 4 Hafta Sahalardan Uzak
Göztepe’nin hücum hattındaki iki önemli ismi Juan ve Romulo’nun da ciddi sakatlıkları bulunuyor. Arka adalesinden sakatlanan Romulo, ikinci yarının başında yerini Emersonn’a bırakırken, Juan ise maçı tamamlamasına rağmen stattan sakat ayrıldı. Her iki oyuncunun da sahalara dönüş sürecinin yaklaşık 4 haftayı bulacağı ifade edildi.
Forvet Transferi Gündemde
Sakatlıklar nedeniyle hücum hattında sıkıntı yaşayan Göztepe’de teknik ekip ve yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi. Kadroda yeni iyileşen Kubilay Kanatsızkuş ve Emersonn bulunsa da sarı-kırmızılıların forvete takviye yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.