1. Lig’de oynanan Erzurumspor FK karşılaşmasının ardından Çorum FK cephesinde Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, maçın değerlendirmesini yaparak sezon hedeflerine dair net mesajlar verdi.
“Beklemediğimiz bir skor oldu”
Karşılaşmayı değerlendiren Hüseyin Eroğlu, zorlu hava koşullarının iki takımı da etkilediğini belirterek Erzurumspor FK’yi tebrik etti. Eroğlu, ilk yarının genel tablosuna da değindi.
“Sezon sonunda Süper Lig’de olacağız”
İlk yarıyı 32 puanla tamamladıklarını hatırlatan Eroğlu, hedeflerinin değişmediğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“İlk yarıyı 32 puanla tamamladık. Şimdi önümüzde yeni bir ikinci yarı başlayacak. Güçlü skorlar alıp Süper Lig'e çıkmayı planlıyoruz. Çorum FK olarak sezon sonunda Süper Lig'de olacağımızı söylüyorum.”
Deplasman performansı vurgusu
İkinci yarıda geliştirilmesi gereken noktaya da dikkat çeken Eroğlu, dış saha performansını yükseltmek istediklerini belirterek şunları söyledi:
“Deplasman performansımızı da artırmamız gerekiyor. İç sahadaki başarımızı deplasmana yansıtmak istiyoruz. Arayı iyi değerlendirip lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz.”
Gözler ikinci yarıda
Çorum FK cephesinde devre arası sürecinin en iyi şekilde değerlendirilmesi ve ikinci yarıya güçlü bir başlangıç yapılması hedeflenirken, Süper Lig iddiası net bir şekilde ortaya konmuş durumda.