Serie A’nın 26. haftasında Juventus, Allianz Stadyumu’nda Como’yu konuk etti. Mücadele, konuk ekibin 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
Maç Özeti
Karşılaşmada goller 11. dakikada Vojvoda ve 61. dakikada Caqueret’ten geldi. Bu sonuçla Luciano Spalletti’nin çalıştırdığı Juventus 46 puanda kalırken, Cesc Fabregas yönetimindeki Como puanını 45’e yükseltti.
Juventus’ta milli futbolcu Kenan Yıldız maça ilk 11’de başladı ve 83. dakikada yerini Adzic’e bıraktı. Kenan ile teknik direktör Spalletti arasında yedek kulübesinde sözlü tartışma yaşandığı görüldü.
Bu mağlubiyetle birlikte Juventus’un ligdeki galibiyet hasreti 3 maça, tüm kulvarlarda ise 5 maça çıktı. Torino ekibi, bir sonraki karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray ile Devler Ligi’nde 5-2 kaybettiği maçın rövanşında karşı karşıya gelecek.