1. Lig’in 35. haftasında Boluspor, Sakarya’da oynanan maçta Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, alınan 3 puanı "çok kıymetli" olarak nitelendirirken, Süper Lig hedefinin altını çizdi.
“Bugün tamamen oyunu biz kontrol ettik”
Koşukavak, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında şu değerlendirmelerde bulundu:
“Zor bir maçtı, ligin ikincisi ile oynadık. Ben geldiğimden beri sadece bir tane iç sahada maç oynayabildim. Çok zor bir süreç bizim adımıza. Defalarca Çorum'a gittik, her hafta deplasmana gidiyoruz. Sakaryaspor'a da stadı verdiği için teşekkür ederiz. Ayrıca federasyona da teşekkür ederiz haftalardır bizim stat problemimizi çözmüyorlardı, bu hafta çok hızlı bir şekilde çözdüler, sağ olsunlar.”
Maçın oyun kontrolünü ele aldıklarını ifade eden Koşukavak, “Bugün ise oyunun başından sonuna kadar tamamen oyunu biz kontrol ettik, topa da sahip olduk, çok iyi savunma duruşları da gösterdik, çok karakterli oynadık. Oyuncularım bütün teorileri çok iyi bir şekilde pratiğe çevirdi. Çok kıymetli bir 3 puan aldık” dedi.
“Süper Lig’e çıkmak amaç olacak”
Play-off hattında kalmak istediklerini belirten Koşukavak, hedeflerinin Süper Lig olduğunu şu sözlerle dile getirdi:
“İnşallah geçen seneki nasip olan play-off oynamak bu sene de nasip olur. Bu sefer play-off bizim için araç, inşallah play-off'a kalırsak Süper Lig'e çıkmak amaç olacak. Elimizden ne geliyorsa o gayreti göstereceğiz. Bu kadar karakterli oynayan takıma çok teşekkür ediyorum. Karagümrük'e de başarılar diliyorum.”