Türkgün | Futbol | Marcus Rashford: “Barcelona’da çok şey öğreniyorum”

Marcus Rashford: “Barcelona’da çok şey öğreniyorum”

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’ya Newcastle United karşısında galibiyeti getiren 2 golü atan Marcus Rashford, “Barcelona’da çok şey öğreniyorum” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’ya Newcastle United karşısında galibiyeti getiren 2 golü atan Marcus Rashford, “Barcelona’da çok şey öğreniyorum” dedi.

MUHABİR: Ali Öncü

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne Newcastle United karşısında 2-1’lik galibiyetle başladı. Takımın iki golünü kaydeden Marcus Rashford, maçın ardından yaptığı açıklamalarda hem performansını hem de yeni kulübündeki gelişimini değerlendirdi.

“Barcelona’da çok şey öğreniyorum”

Maçın ardından konuşan Rashford, yeni futbol anlayışına uyum sağladığını vurguladı:

“Barcelona'da çok şey öğreniyorum. Yeni bir futbol tarzı... Ama dürüst olmak gerekirse bu harika tecrübe beni daha iyi bir oyuncu yapıyor.”

“Flick bana büyük güven veriyor”

İngiliz yıldız, teknik direktör Hansi Flick’in kendisine verdiği desteği ise şu sözlerle dile getirdi:

“Üzerimdeki etkisi çok önemli. Bana verdiği güveni hissediyorum. Buraya gelmeden önce onun üst düzey bir teknik direktör olduğunu biliyordum. Onunla çalışmak bir zevk. Sezonun geri kalanında da bu iyi ilişkinin devam etmesini umuyorum.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...