Türkgün | Futbol | Mesut Özil'den Leroy Sane açıklaması: “Galatasaray’a ben yönlendirmedim”

Mesut Özil'den Leroy Sane açıklaması: “Galatasaray’a ben yönlendirmedim”

Eski futbolcu Mesut Özil, özel bir okulda öğrencilerle bir araya geldiği söyleşide hem kariyer tecrübelerini paylaştı hem de Leroy Sane transferine dair hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu. Özil, “Sane’ye İstanbul’u anlattım ama Galatasaray’a yönlendirdiğim yönünde bir durum yok” dedi.

Eski futbolcu Mesut Özil, özel bir okulda öğrencilerle bir araya geldiği söyleşide hem kariyer tecrübelerini paylaştı hem de Leroy Sane transferine dair hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu. Özil, “Sane’ye İstanbul’u anlattım ama Galatasaray’a yönlendirdiğim yönünde bir durum yok” dedi.

KAYNAK: DHA

Türk asıllı eski futbolcu Mesut Özil, İstanbul'da özel bir okulda öğrencilerle buluştu. Söyleşide futbol kariyerine dair deneyimlerini aktaran Özil, Leroy Sane’nin Galatasaray’a transferi hakkındaki iddialara da açıklık getirdi.

“Sane'yi Galatasaray'a yönlendirmedim”

Mesut Özil, Leroy Sane’nin Türkiye’ye geliş süreciyle ilgili olarak kendisine atfedilen iddialara şöyle yanıt verdi:

“Leroy Sane, Türkiye'ye geldiği için çok mutluyum. Türkiye'ye gelmeden önce konuştuk ama medyada yazıldığı gibi Galatasaray'a yönlendirmişim yönünde değil. Türkiye, İstanbul'daki hayatı sordu, bunları konuştuk. Çok güzel bir şehir ve güvenli bir şehir olduğunu söyledim. İnanılmaz yemeklerimiz var dedim. Gelirsen çok mutlu oluruz dedim ve geldi. Başarılar diliyoruz ona da.”

“Gençler kendilerine güvensin ve hayallerinin peşinden koşsun”

Öğrencilerle samimi bir söyleşi gerçekleştiren Özil, gençlere hayallerinin peşinden gitmeleri gerektiğini şu sözlerle vurguladı:

“Futbolculuk yaptığım dönemler çok keyif vericiydi. Çünkü büyük kulüplerde oynadım ve çok başarılı oldum. O kulüplerde oynadığım için de Allah’a hamd olsun. Yeni Doğu okullarına söyleşi için geldim. Davet ettiler, Allah razı olsunlar. Öğrencilerle zaman geçirmek benim için çok keyifli. Gençler kendilerine güvensin ve hayallerinin peşinden koşsun."

“Genç yaşta hem okula gittim hem de sporumu yaptım”

Kendi gençlik dönemine dair önemli bir hatırlatma yapan Özil, spor ve eğitimin birlikte yürütülmesinin önemine dikkat çekti:

“Genç yaşta hem okula gittim hem de sporumu yaptım. Bu sayede vücut olarak da daha sağlıklı kaldım. Böylelikle kötü alışkanlıklardan uzak duruyorsunuz. Gençlerin hayalleri var, benim de iki tane kız evladım var. İnşallah hayallerine kavuşurlar. Bol bol çalışsınlar, kendilerine güvensinler.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...