Türkgün | Futbol | Mustafa Gürsel: “Güzel bir galibiyet oldu, önemli olan 3 puandı”

Mustafa Gürsel: “Güzel bir galibiyet oldu, önemli olan 3 puandı”

1. Lig’in 3. haftasında Adana Demirspor’u 4-0 mağlup eden Bandırmaspor’un teknik direktörü Mustafa Gürsel, “Güzel bir galibiyet oldu. Önemli olan 3 puandı.” dedi.

1. Lig’in 3. haftasında Adana Demirspor’u 4-0 mağlup eden Bandırmaspor’un teknik direktörü Mustafa Gürsel, “Güzel bir galibiyet oldu. Önemli olan 3 puandı.” dedi.

MUHABİR: Ali Öncü

1. Lig’in 3. haftasında sahasında Adana Demirspor’u 4-0 mağlup eden Bandırmaspor, lige moralli bir başlangıç yaptı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Mustafa Gürsel, galibiyetin önemine değindi.

“Güzel bir galibiyet oldu, önemli olan 3 puandı”

Oyuncularının konsantrasyonundan memnun olduğunu belirten Gürsel, şu ifadeleri kullandı:

“Kimle oynarsak oynayalım, saygı gösteriyoruz ve hep aynı konsantrasyonda olmamız lazım. Oyunu ciddiye alıp, kendi oyunumuzu hep geliştirmeye çalışıp, kendi futbol kültürümüzü sahaya yansıtmayı başardık. Güzel bir galibiyet oldu. Önemli olan 3 puandı ve lige güzel bir başlangıç yapmış olduk. İnşallah bu bir başlangıç olur, bundan sonra 3 puanlar daim olur.”

“Uzun lig maratonunda çok çalışmamız lazım”

Sezonun uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Gürsel, şunları söyledi:

“Onun için çok çalışmamız lazım. Bu uzun lig maratonunda daha önümüzde çok uzun yollar var. Bu da çok çalışarak inşallah olur. Kalitemizi yukarı çekerek ve oyuncularımızı en kısa sürede kendi performanslarının en üstüne çıkararak, güzel galibiyetler almak için ne gerekiyorsa yapacağız.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...