Türkgün | Futbol | Mustafa Gürsel: “İyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık”

Mustafa Gürsel: “İyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Bodrum FK karşısında alınan 2-0’lık galibiyeti değerlendirerek “İyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık” dedi.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Bodrum FK karşısında alınan 2-0’lık galibiyeti değerlendirerek “İyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık” dedi.

MUHABİR: Ali Öncü

1. Lig’in 16. haftasında Bandırmaspor, sahasında Bodrum FK’yı 2-0 mağlup ederken teknik direktör Mustafa Gürsel, karşılaşma sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

“Maçın kontrolünü hiç bırakmadık”

Basın toplantısında oyundan memnuniyetini dile getiren Gürsel, karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün taraf olduklarını söyledi:

“Maçın kontrolünü oyunun başından sonuna kadar hiç bırakmadık ve iki güzel golle de kazandık.”

Gürsel, güçlü bir rakibe karşı alınan galibiyetin değerine vurgu yaptı:

“İyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık. Üst grubun içinde olmak istiyoruz.”

“Her maça aynı ciddiyetle hazırlanmalıyız”

Gürsel, ligdeki rekabetin yüksekliğine dikkat çekerek gelecek maçlar için uyarıda bulundu:

“Onun için bu maç kendi sahamızda çok önem arz ediyordu. Önümüzdeki cumartesi yine önemli bir maça çıkacağız. Bu ligin dinamikleri çok farklı. Onun için her maça ciddi hazırlanmamız lazım.”

Sonuç ne olursa olsun motivasyonlarının düşmeyeceğini belirten tecrübeli teknik adam şöyle devam etti:

“Sonuç ne olursa olsun hiçbir zaman hiçbir şey bitmiyor. Onun için aynı ciddiyette yakaladığımız oyun anlamındaki bu düzeni arttırarak devam ettirmemiz lazım.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...