Türkgün | Futbol | Ören’den birlik çağrısı

Ören’den birlik çağrısı

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, camianın birlik ve beraberlik içinde takıma destek olması gerektiğini vurguladı.

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, camianın birlik ve beraberlik içinde takıma destek olması gerektiğini vurguladı.

KAYNAK: Haber Merkezi

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, tüm camianın takımın arkasında tek vücut olması gerektiğini belirterek, “Sevdalısı olduğumuz Trabzonspor’un, bundan sonra her şart, koşul ve zeminde başarılı olabilmesi için yürekten desteklemeliyiz. Unutmamalıyız kriz ve kaoslarla ancak marka değerimize zarar veririz. Artık başarıya odaklanmak için teknik direktör tartışmasını bitirmeliyiz. Bundan sonra camiaya ve taraftara düşen takımımızın arkasında tek vücut olmaktır. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır” dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...