Türkgün | Futbol | Orkun Kökçü: "Macaristan'da da iyi bir sonuç alıp A Ligi'ne yükselmek istiyoruz"

Orkun Kökçü: "Macaristan'da da iyi bir sonuç alıp A Ligi'ne yükselmek istiyoruz"

A Milli Futbol Takımı’nın Macaristan'ı 3-1 mağlup ettiği UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçının ardından Orkun Kökçü, galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye'de ilk kez gol attığını belirten Kökçü, rövanş maçında cezalı olmasına rağmen takımına güvendiğini söyledi.

A Milli Futbol Takımı’nın Macaristan'ı 3-1 mağlup ettiği UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçının ardından Orkun Kökçü, galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye'de ilk kez gol attığını belirten Kökçü, rövanş maçında cezalı olmasına rağmen takımına güvendiğini söyledi.

KAYNAK: İHA

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçında İstanbul'da Macaristan’ı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından konuşan Orkun Kökçü, galibiyetin önemine vurgu yaptı.

"Türkiye'de ilk kez gol attığım için de çok mutluyum. En önemlisi tabii ki iyi bir sonuçla, avantajlı bir biçimde Macaristan'a gideceğiz. Her maça ayrı bakacağız. Macaristan'da da iyi bir sonuç elde edip A Ligi'ne yükselmek istiyoruz."

"Cezalı Duruma Düştüm Ama Takıma Güveniyorum"

Macaristan'daki rövanşta cezalı olacağını hatırlatan Kökçü, takımına olan güvenini dile getirdi:

"Maç öncesinde de bunu biliyordum. Maç içinde sinirlenebiliyorum. İyi bir şey değil tabii ki, cezalı duruma düştüm. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. İkinci maçı iyi bir şekilde bitireceğimize güvenim tam. Bizim takım çok iyi. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Bunu başarabilecek oyuncu grubumuz var. Bugün de kazandık. Bu yüzden çok mutluyum."

"İstanbul'da İlk Kez Taraftarımızın Önünde Oynadım"

Milli maçın İstanbul’da oynanmasıyla ilgili konuşan Orkun Kökçü, taraftarın desteğinden etkilendiğini belirtti:

"Ben taraftarımızla İstanbul'da hiç oynamamıştım. İlk kez oynadım. Güzel bir maçtı, güzel bir atmosferdi."

"Kerem ile Skor Katkısı Sağlıyoruz"

Benfica’da takım arkadaşı olan Kerem Aktürkoğlu ile birlikte milli takımda da gol atmasıyla ilgili soruya Kökçü şu yanıtı verdi:

"Orada durumlar son haftalarda iyi. Skor katkısı da sağlıyoruz. Daha iyi performans sergileyerek sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istiyoruz."

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...