Türkgün | Futbol | Orkun Kökçü’den Beşiktaş taraftarına gelişim mesajı

Orkun Kökçü’den Beşiktaş taraftarına gelişim mesajı

Beşiktaş’ın yeni transferi Orkun Kökçü, Eyüpspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın yeni transferi Orkun Kökçü, Eyüpspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

MUHABİR: Ali Öncü

Süper Lig’in 2. haftasında Eyüpspor’u 2-1 mağlup eden Beşiktaş’ta yeni transfer Orkun Kökçü, maçın ardından yaptığı açıklamalarda takımın gelişime açık olduğunu vurguladı.

"Galibiyet için mutluyuz ama oyunumuz daha da iyi olabilir"

Müsabaka sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kökçü, şu ifadeleri kullandı:

“Güzel bir gol bulduk. Sonrasında onlar biraz yükledi ve duran toptan kolay bir gol yedik. Sonrasında şans üretmekte biraz zorlandık. İkinci yarı Rafa Silva'nın özellikleriyle son dakikada golü bulduk. Galibiyet için mutluyuz ama oyunumuz daha da iyi olabilir. Takım olarak da bireysel olarak da kendimizi daha fazla geliştirebiliriz. Daha yolumuz var, çalışmamız lazım.”

"Çalışacağım ve yüzde yüzümü göstereceğim"

Bireysel performansını değerlendiren milli futbolcu, şu sözleri dile getirdi:

“Sadece 5 gün tatil yaptım. Çünkü Dünya Kulüpler Şampiyonası vardı. Ondan sonra Hollanda'ya ailemin yanına gittim. Transfer görüşmeleri falan derken buraya geldim. 3-4 gün antrenmanla ilk maça çıktım, Shakhtar maçı. Aslında o da çok doğru bir karar değildi. Çünkü hazır değildim. Şu an da hala yüzde yüz olduğumu düşünmüyorum. Her gün antrenmanda ekstra çalışıp, maçlarda da daha çok süre bulduktan sonra daha fit olacağımı düşünüyorum. Daha da seviyemi yukarı çıkaracağımı düşünüyorum. Şu an benim için önemli olan maçlarda 90 dakikaya yakın süre bulmak. Onun bana faydalı olacağını düşünüyorum. Çalışacağım ve yüzde yüzümü göstereceğim.”

"Çok büyük bir kulüpte oynuyoruz"

Taraftar tepkilerine de değinen Kökçü, Beşiktaş’ın büyüklüğüne vurgu yaptı:

“Hangi takımda oynadığımızı unutmamamız lazım. Türkiye'nin en büyük kulübü Beşiktaş. Taraftarı olduğum için bunu daha kolay söyleyebilirim. Çok büyük bir kulüpte oynuyoruz. Takım olarak bunun farkına varmamız lazım. Tepkilerin gelmesi normal. Biz de oyunumuzu daha iyi bir şekilde göstererek taraftarı mutlu etmek istiyoruz. Bunun için de ekstra çalışacağız ve güzel sonuçlar alacağız.”

"Kerem Aktürkoğlu gelirse mutlu oluruz, ben de mutlu olurum"

Transferde adı Beşiktaş ile anılan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu hakkında da konuşan Kökçü, şunları söyledi:

“Kerem, bir sene içinde çok iyi arkadaşım oldu. Benim transfer olacağım dönemde hemen hemen her gün konuştuk. Sonrasında da konuştum onunla. Ama şu an nasıl düşündüğünü, nereye gitmek istediğini, kalmak mı istediğini sormam. Çünkü o da onun özel vereceği karar. Ama gelirse mutlu oluruz, ben de mutlu olurum. O nasıl karar veriyorsa kararının arkasında durur. Öyle bir karakter. Onun için hayırlısı olsun.”

"Ndidi, kendisini göstermiş bir oyuncu"

Takımın yeni transferi Wilfred Ndidi’ye de ayrı bir parantez açan Kökçü, şu değerlendirmede bulundu:

"Ndidi, kendisini göstermiş bir oyuncu. Premier Lig'de oynadı, tecrübeli bir oyuncu. Benim için de iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü benim defansif açım en iyi noktam değil. Onu da Ndidi kapatıyor, kapatmaya çalışıyor. Daha pek antrenmana çıkamadık. Daha da iyi uyum sağlayacağımızı düşünüyorum. Sabırlı olmak lazım. Herkes alıştıktan sonra daha güzel oyun göstermek istiyoruz. Şu an 3 puan 3 puandır, mutluyuz."

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...