Türkgün | Futbol | Premier Lig'de Nottingham Forest, Chelsea'yi 3 golle yıktı

Premier Lig'de Nottingham Forest, Chelsea'yi 3 golle yıktı

Premier Lig’in 35. haftasında Nottingham Forest, deplasmanda Chelsea’yi 3-1 mağlup etti. Konuk ekibe galibiyeti getiren goller (2’, 52’) Awoniyi ve (15’) Igor Jesus’tan geldi.

Premier Lig’in 35. haftasında Nottingham Forest, deplasmanda Chelsea’yi 3-1 mağlup etti. Konuk ekibe galibiyeti getiren goller (2’, 52’) Awoniyi ve (15’) Igor Jesus’tan geldi.

MUHABİR: Ali Öncü

Nottingham Forest, Premier Lig’in 35. haftasında deplasmanda Chelsea’ye konuk oldu. Mücadeleyi 3-1 kazanan konuk ekip, ligde kalma yolunda kritik bir galibiyet elde etti.

Maçın Özeti

Karşılaşmaya hızlı başlayan Nottingham Forest, henüz 2. dakikada Awoniyi’nin golüyle öne geçti. Baskısını sürdüren konuk ekip, 15. dakikada Igor Jesus’un penaltıdan kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Forest, 52. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Awoniyi ile skoru 3-0’a getirdi.

Chelsea, mücadelenin uzatma dakikalarında 90+3’te Joao Pedro’nun golüyle farkı azaltabildi. Kalan sürede başka gol olmayınca Nottingham Forest sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Nottingham Forest puanını 42’ye yükselterek 16. sıraya çıktı. Chelsea ise 48 puanda kaldı ve üst üste 6. mağlubiyetini aldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...