Real Madrid, LaLiga'nın 4. haftasında deplasmanda Real Betis ile karşı karşıya geldi. Estadio de La Cartuja'da oynanan mücadelede ev sahibi ekip, Troy Parrott'un golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.
Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da gol bulamazken, devre arasına 0-0'lık eşitlikle girildi.
Parrott sahneye çıktı
Mücadelenin 68. dakikasında oyuna dahil olan Troy Parrott, 81. dakikada Real Betis'i öne geçirdi. İrlandalı futbolcunun golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, kalan bölümde üstünlüğünü korumayı başardı.
Real Madrid, 90+4. dakikada kazandığı penaltıda Kylian Mbappe ile beraberlik fırsatı yakaladı. Ancak Fransız yıldız, penaltı vuruşundan yararlanamadı.
Bu sonuçla Real Madrid, ligde bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı ve 9 puanda kaldı. Real Betis ise 3. galibiyetini elde ederek puanını 9'a yükseltti.
Real Madrid gelecek hafta Rayo Vallecano'yu konuk edecek. Real Betis ise Villarreal deplasmanına çıkacak.
Arda Güler maçın oyuncusu seçildi
Real Madrid'de ilk 11'de başlayan milli futbolcu Arda Güler, Real Betis karşısındaki performansıyla maçın oyuncusu seçildi.
21 yaşındaki yıldız, 64 dakika sahada kalırken 61 kez topla buluştu. Arda, 36'sı isabetli olmak üzere 40 pas yaptı.
6 isabetli uzun pas atan Arda Güler, 7 kilit pas ve 5 isabetli orta ile mücadeleyi tamamladı.