Türkgün | Futbol | Samsunspor, Süper Lig’deki Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

Samsunspor, Süper Lig’deki Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

Samsunspor, Galatasaray ile 11 Nisan Cuma günü oynayacağı Süper Lig maçının hazırlıklarına devam etti. Antrenmanda Marc Bola, Soner Aydoğdu ve Celil Yüksel sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Samsunspor, Galatasaray ile 11 Nisan Cuma günü oynayacağı Süper Lig maçının hazırlıklarına devam etti. Antrenmanda Marc Bola, Soner Aydoğdu ve Celil Yüksel sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

MUHABİR: Ali Öncü

Samsunspor, Galatasaray maçı öncesindeki son hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde devam etti. Teknik direktör Thomas Reis yönetiminde yapılan antrenman, futbolcuların yoğun çalışmalarla geçirdiği 1 saat 20 dakikalık bir süreci kapsadı.

İdman Detayları

Antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı.

Samsunspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlattı. Ardından rondo çalışmaları ve minyatür kaleli oyun ile devam eden antrenman, taktik çalışmalarla tamamlandı. Teknik direktör Thomas Reis'in yönlendirmeleriyle yapılan idman, takımın oyun organizasyonlarına ve stratejik hazırlıklarına odaklandı.

Sakatlık Durumu

Marc Bola, Soner Aydoğdu ve Celil Yüksel takımdan ayrı çalıştı.

İdmanda Marc Bola, Soner Aydoğdu ve Celil Yüksel'in hafif sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalışmalar yaptığı belirtildi. Bu oyuncuların durumları, teknik heyetin ve sağlık ekibinin takibinde olmaya devam ediyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...