Türkgün | Futbol | Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe - Galatasaray derbisindeki hakem hatalarını eleştirdi!

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe - Galatasaray derbisindeki hakem hatalarını eleştirdi!

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde yaşanan hakem kararlarını eleştirerek, "Bazı insanlar yabancı hakem talebinde bulunuyor ve haklı olabilirler" dedi. Reis, Antalyaspor maçı öncesi takımın eksiklikleri ve performansına dair değerlendirmelerde de bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde yaşanan hakem kararlarını eleştirerek, "Bazı insanlar yabancı hakem talebinde bulunuyor ve haklı olabilirler" dedi. Reis, Antalyaspor maçı öncesi takımın eksiklikleri ve performansına dair değerlendirmelerde de bulundu.

KAYNAK: İHA

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Süper Lig'in 30. haftasında Antalyaspor ile oynayacakları maç öncesinde basın toplantısı düzenledi. Reis, gündemdeki hakem tartışmalarına değinerek yabancı hakem konusundaki talepleri haklı bulabileceğini söyledi.

"Bazı insanlar yabancı hakem talebinde bulunuyor ve haklı olabilirler"

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemi Cihan Aydın’ın, Marius Mouandilmadji’ye verdiği kartla Victor Osimhen’in temasına kart çıkarmamasını kıyaslayan Reis, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim Fenerbahçe maçının hakemi de Cihan Aydın'dı. Fenerbahçe - Galatasaray maçında Victor Osimhen hakeme elle dokundu ve kart görmedi. Bizim oyuncumuz da Fenerbahçe maçında ona dokunmuştu, hatta daha hafif bir dokunuş olmasına rağmen sarı kart gördü. Hakemler hakkında konuşmayı sevmem. Büyük takımlara ayrıcalıklı davranılıyor demek istemiyorum ama bazı takımların arasındaki fark diyebilirim. Sonuç olarak aynı hakemdi. Osimhen'in teması bence Marius'un temasından daha sert olduğunu düşünüyorum. Ancak Osimhen'e herhangi bir kart verilmedi. Marius ise sarı kart görüp cezalı duruma düştü. Bu yüzden bazı insanlar yabancı hakem talebinde bulunuyor ve haklı olabilirler. Umarım gelecekte bu tür kararlar adil bir şekilde verilir."

Samsunspor’da eksikler can sıkıyor

Antalyaspor karşılaşması öncesinde takımın durumuyla ilgili bilgi veren Reis, kadro sıkıntıları yaşadıklarını belirtti.

"Satka'nın antrenmanlara katılmasına çok mutlu oldum. Sakatlığı tamamen geçti, 11'de oynatabilirim. Celil'in kart cezası bitti ancak henüz antrenmanlara başlamadı, sakatlığı devam ediyor. Marius'un da cezası bitti. Bazı oyuncularımız olmadığında dar kadromuzla bazen sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Çünkü o oyuncuların pozisyonlarını doldurma anlamında sıkıntı yaşıyoruz. Bazen bu zorluklar bize istemediğimiz performanslar göstermeye itebiliyor. Bazı oyuncularımız da sakat şu anda, onlarla ilgili soru işaretleri de var. Bu oyuncuların durumu yarın netleşecek ve nasıl bir 11 ile Antalyaspor karşısına çıkacağız bunu değerlendireceğiz."

"Daha fazla savaş vermemiz gerekiyor"

Kasımpaşa karşısında aldıkları mağlubiyete de değinen Reis, takımın mücadele gücünü artırması gerektiğini vurguladı.

"Elbette bunlar futbolda olabiliyor. Öncelikle Antalyaspor karşılaşmasında performansımızı değiştirmemiz gerekiyor. Antalyaspor iyi bir rakip. İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Oyunu geriden pas oyunuyla kurmaya çalışan bir takım. İkili mücadelelerde daha iyi olmamız gerekiyor. Daha fazla savaş vermemiz gerekiyor. Ne yazık ki son haftalarda defansın arkasına koşulan koşularda olsun, uzun koşularda olsun, sahada savaşma ruhunu kaybetmede olsun bazı eksikliklerimiz oldu. Bunları bu karşılaşmada kesinlikle yapmamamız lazım."

Samsunspor, Antalyaspor karşılaşmasında üç puan alarak kötü gidişatı tersine çevirmeyi hedefliyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...