Türkgün | Futbol | Samsunspor’da yaprak dökümü: 5 futbolcuyla yollar ayrıldı

Samsunspor’da yaprak dökümü: 5 futbolcuyla yollar ayrıldı

Süper Lig’de sezonu 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi play-off turu bileti alan Samsunspor, yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, Flavien Tait, Nanu Gomes, Kingsley Schindler, Marc Bola ve Ait Bennasser ile yollarını ayırdı.

Süper Lig’de sezonu 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi play-off turu bileti alan Samsunspor, yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, Flavien Tait, Nanu Gomes, Kingsley Schindler, Marc Bola ve Ait Bennasser ile yollarını ayırdı.

KAYNAK: İHA

2024-2025 sezonunu Süper Lig’de 3. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden Samsunspor, yeni sezona güçlü bir kadroyla başlamak için düğmeye bastı. Karadeniz temsilcisi, 5 yabancı futbolcusuyla yollarını ayırırken, bazı yerli oyuncularla sözleşme yeniledi.

Veda edilen isimler açıklandı

Samsunspor, sözleşmesi devam etmesine rağmen Fransız orta saha oyuncusu Flavien Tait ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Ayrıca sözleşmeleri sona eren Nanu Gomes, Kingsley Schindler, Marc Bola ve Ait Bennasser’e de teşekkür edildi.

Ayrılan oyuncuların bu sezonki performansları şöyle:

  • Marc Bola: 33 maç, 1 gol, 4 asist
  • Kingsley Schindler: 37 maç, 2 gol, 1 asist
  • Ait Bennasser: 31 maç, 1 gol, 2 asist
  • Flavien Tait: 12 maç, 1 gol, 1 asist
  • Nanu Gomes: 2 maç, gol/asist yok

Yerli oyuncularla sözleşme uzatıldı

Kırmızı-beyazlı kulüp, sözleşmesi sona eren oyunculardan Celil Yüksel ile 2 yıl, Zeki Yavru, Soner Gönül ve Soner Aydoğdu ile ise 1'er yıllık yeni sözleşme imzaladı. Yönetim, kadro istikrarını korumak adına deneyimli isimlerle yola devam etme kararı aldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...