Türkgün | Futbol | Selçuk İnan'dan hakem tepkisi: "İyi niyetli olmadığını söylemiştim!"

Selçuk İnan'dan hakem tepkisi: "İyi niyetli olmadığını söylemiştim!"

Süper Lig’in 2. haftasında sahasında Samsunspor’a 1-0 mağlup olan Kocaelispor’un teknik direktörü Selçuk İnan, futbolcularının mücadelesinden memnun olduğunu ancak skordan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Süper Lig’in 2. haftasında sahasında Samsunspor’a 1-0 mağlup olan Kocaelispor’un teknik direktörü Selçuk İnan, futbolcularının mücadelesinden memnun olduğunu ancak skordan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

KAYNAK: AA

Süper Lig’in 2. haftasında Kocaelispor, sahasında Samsunspor’a 1-0 yenilirken teknik direktör Selçuk İnan, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

“Emeklerinin karşılığını alamadıkları için üzgünüm”

Maç sonunda futbolcularına övgüde bulunan İnan, şunları söyledi:

“Sonuna kadar pozisyonlara girdik. Direkten dönen toplarımız vardı. Her şeyi sahaya yansıtmaya çalıştılar ki eksiklerimiz olmasına rağmen önemli bir mücadele gösterdiler. Emeklerinin karşılığını alamadıkları için futbolcularım adına çok üzgünüm ama lig zor, biliyoruz. Bunun altından da hep beraber inşallah kalkacağız. Kocaelispor çok büyük bir camia. Ben bunu bilerek geldim. Hedeflerimiz var, göreceksiniz çok önemli işler başaracak bu takım, bu camia. Ona yürekten inanıyorum.”

“Hakem iyi niyetli değildi”

Hakem yönetiminden memnun olmadığını dile getiren İnan,

“Onun iyi niyetli olmadığını daha önce söylemiştim. Yine söylediğim sözlerin arkasındayım.”

ifadelerini kullandı.

“Harcama limitleri nedeniyle sıkıntılıyız”

İnan, finansal sınırlamalar nedeniyle transfer konusunda sorunlar yaşadıklarını aktararak şöyle konuştu:

“Zaten sıkıntılarımız var. Bildiğiniz üzere harcama limitlerimiz var. Limitleri aşamıyoruz. Oyuncuları alsak bile şu an lisans çıkartamıyoruz. Sıkıntılı bir durumdayız. Bunu hepimizin bilmesi gerekiyor. Tabii ki gelenler olacak, gidenler olacak. Çünkü mutlaka birkaç takviyeyle takımımızı güçlendirmemiz gerekiyor. Bu hepimizin hemfikir olduğu bir konu. Tabii bunların hepsinin gerçekleşmesi hemen olacak bir iş değil. Bir süreç istiyor.”

“Fenerbahçe maçı zor olacak ama korkumuz yok”

Takımın reaksiyonundan memnun olduğunu belirten Selçuk İnan, gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili de şunları söyledi:

“Fenerbahçe maçı bundan da zor olacak ama hiçbir korkumuz yok. Gideceğiz, mücadele edeceğiz. İnşallah da oradan puan ya da puanları alacağız.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...