Türkgün | Futbol | Shakhtar Donetsk, Beşiktaş maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

Shakhtar Donetsk, Beşiktaş maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, Beşiktaş ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçı öncesi İstanbul’daki son çalışmasını gerçekleştirdi.

Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, Beşiktaş ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçı öncesi İstanbul’daki son çalışmasını gerçekleştirdi.

MUHABİR: Ali Öncü

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın Beşiktaş’a konuk olacak Shakhtar Donetsk, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Arda Turan yönetimindeki antrenman, karşılaşmanın oynanacağı Tüpraş Stadyumu’nda yapıldı.

İdmanın basına açık bölümünde futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas ve orta alanda top kapma çalışmaları gerçekleştirdi. Taktik bölümler ise basına kapalı olarak sürdürüldü.

Shakhtar Donetsk, Beşiktaş ile yarın saat 21.00’de Tüpraş Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda ilk karşılaşma olması nedeniyle büyük önem taşıyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...