Türkgün | Futbol | Sivasspor, Serikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Sivasspor, Serikspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

1. Lig’in 9. haftasında sahasında Serikspor’u ağırlayacak Sivasspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

1. Lig’in 9. haftasında sahasında Serikspor’u ağırlayacak Sivasspor, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

MUHABİR: Ali Öncü

1. Lig’in 9. haftasında 5 Ekim Pazar günü sahasında Serikspor ile karşılaşacak Sivasspor, maç öncesi hazırlıklarını sürdürdü.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde teknik direktör Osman Zeki Korkmaz ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyunu oynayan futbolcular, antrenmanı taktik çalışmalarıyla noktaladı.

Kırmızı-beyazlı ekip, yarın yapacağı son antrenmanın ardından kulüp tesislerinde kampa girerek Serikspor maçını bekleyecek.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...